Nejnovější recenze ze sekce Tvářenky

Ověřený zákazník Testuj.to Denisa

• Jemnost
  • Obal

Velmi slušivá tvářenka s příjemným odstínem. Jednoduše se nanáší a na pleti vydrží i několik hodin. Dobrý pomocník na cesty, jelikož se nerozbije na malé kousky. Stačí jen trochu vysunout a nanášet. Navíc se lehce odličuje. Za mě velmi povedený kousek.

Ověřený zákazník Testuj.to Zuzka

• Jemný nenápadný odstín
  • Bez parfemace
  • Ekologické provedení
  • Lze použít i jako lesk na rty
  • Vysouvání i zasouvání jde ztuha

Tuhá krémová tvářenka dodá tvářím jemný růžový odstín, který působí přirozeně i pro světlé blonďaté typy.
Tvářenku používám i jako balzám na rty, ale na nich ta růžová tolik vidět není. Jsem mile překvapená, že je bez zbytečné parfemace. Alespoň nedráždí pokožku. Po aplikaci je tvář (nebo rty)hydratovaná, jemná a vláčná. Jediné co mi úplně nesedí je vysouvání a zasouvání tvářenky zpět do tubičky.jde to ztuha. Při zasouvání doporučuji zasouvat pomocí dlaně. Jinak jsem s tvářenkou spokojená, a ekologické provedení obalu je příjemný benefit.

Ověřený zákazník Testuj.to Eva

• Vse bylo v pořádku

Krásný obal, podobný minimalistickým produktům ze Skandinávie. Ten váš zaujme. Líbí se mi i to, že obal je biologicky rozložitelný a opět plus zaměru neškodit přírodě. Nádherný odstín , kterého se nebojíte. Vytvoří vám nádherný look , váš výraz dostane zdravý výraz. Vydrzi po celý den. Lze použít i jako Očni stíny , i jako rtěnku.

Ověřený zákazník Testuj.to Tereza

• Konzistence produktu
  • Výdrž
  • Přirozenost po nanesení na pleť
  • Provedení balení
  • Design produktu
  • Složení

Tuhá krémová tvářenka od značky ATTITUDE Oceanly působí na pleti přirozeně a hydratuje pokožku. Krásně se nanáší a zapracovává do pleti. Na make upu nedělá fleky. Výdrž této tvářenky je skvělá, i po delším čase vypadá pořád hezky. Určitě si pořídím i jiný odstín. Takže za mě doporučuji také vyzkoušet.

Ověřený zákazník Testuj.to Lenka

• Obal
  • Farba odtienu
  • Krémová textúra
  • Ľahkosť na tvári
  • Vrchnáčik slabo drží, v kozmetickej taštičke sa mi vždy dá dole a bojím sa že sa do tvárenky zatlačia iné produkty v taštičke

Nanášanie tejto tvárenky je jednoduché, krásne som ju zapracovala do tváre iba prstami. Pôsobí veľmi prirodzene a farba je nádherná. Balenie je ekologické-papierové. Aj keď som si skúsila dať silnejšiu vrstvu stále pôsobí na pleti prirodzene. Krásne ju rozžiari.

Ověřený zákazník Testuj.to Daniela

• Designe
  • Praktičnost

Užasný produkt.Velmi doporučuji.Krasny moderní a minimalistický designe produktu.Tvarenka je malá takže lze vzít o do malé kabelky na přemalování během dne.Ocenuji že je produkt netestovany na zvířatech a přírodní složení.Aplikace tvarenky je jednoduchá,vyhovuje mi její krémova struktura a odstín se k mojí pleti také hodí.

Ověřený zákazník Testuj.to Barbora

• barva tvářeny
  • aplikace
  • výdrž

Já jsem z tvářeny nadšená. Až teprve nedávno jsem si oblíbila krémové produkty a tohle je moje první krémová tvářenka. Jsem z ní ale moc nadšená. Barva je skvělá, vypadá hrozně přirozeně, jako bych na pleti neměla nic a přitom pleť vypadá zdravě a hezky a pěkně drží. Pleť na produkt reaguje dobře.
Balení je také moc hezké, tak akorát velké.

Ověřený zákazník Testuj.to Martina

• Složení
  • Vydrž
  • Práce s produktem
  • Nic

Práce s tvářenkou je velice jednoduchá a rychlá. Stačí vysunout a přejet přes líčka a jemně rozetřít. Děla krásný přirozený efekt. Velice mě překvapilo že tvářenka vydrží na pleti cely den. Moc se mi líbí jednoduchý design tvařenky a že je v ekologickém balení.

Ověřený zákazník Testuj.to Monika

• Konzistence
  • Balení

Attitude Oceanly tuhá krémová tvářenka Silky Pink mě velice nadchla. Za prvné bych ráda zdůraznila, že má krásné a ekologické balení. Je krémová a má super komzistenci. Její barva je přirozená a krásná. Také oceňuji, že je tvářenka složená z přírodních složek.

Ověřený zákazník Testuj.to Lucie

Doporučuje produkt
  • možnost aplikace i na rty
  • krásná barva, kterou je možné vrstvit
  • snadná aplikace
  • dloiuhodobá výdrž
  • velmi hezjé a eko balení
  • x

ATTITUDE Oceanly Tuhá krémová tvářenka Silky Pink je velkým překvapením! Má velmi příjemnou texturu, snadno se nanáší, je možné ji zapracovat štětcem nebo blenderem. Dle aktuální situace ji můžete mít svěží nebo výraznou a je krásná i na rtech. Nevysušuje pleť ani rty a její výdrž je celodenní. Za sebe můžu jedině doporučit a určitě znovu koupím.

Ověřený zákazník Testuj.to Maiia

Přidáno: 24. listopadu 2023

• Ekologické balení
  • Textura
  • Reakce pleti
  • Skvělé na kůži
  • Vydrží celý aktivní den
  • Trošku droli

Jsem velmi ráda, že jsem dostala tento produkt. Jsem světlé pleti a vždy je pro mě těžké vybrat odstín tvářenky, abych hned nevypadala jako hnízdící panenka. Moc se mi líbilo, že tvářenka má velmi krásný přirozený odstín a není moc pigmentovaná, takže jsem se nebála nanášení, má velmi příjemnou krémovou texturu. Zůstaly na mě celý den a vedu aktivní životní styl. Tvářenku jsem používala i jako oční stíny a i na očních víčkách mi přišla příjemná. Pohodlné balení, velmi skladné, miluji tyčinkové produkty.

Ověřený zákazník Testuj.to Karolína

Přidáno: 24. listopadu 2023

• Hezká barva
  • Snadné nanášení
  • Ekologický obal
  • Nic

ATTITUDE Oceanly Tuhou krémovou tvářenku Silky Pink jsem si moc oblíbila. Tvářenka má nádhernou, přirozenou barvu a velice snadno se nanáší . Osobně ji nanáším na obličej přímo z tuby a jemně rozmažu štětcem. Vytváří jemné a přirozené líčení. Ráda bych ocenila také ekologický obal tohoto výrobku.

Ověřený zákazník Testuj.to Tereza

• Pigmentace
  • Nic

Krasna tvarenka! Z produktu jsem velmi nadsena a mile prekvapena, nikdy jsem o teto znacce neslysela, ale jsem velice rada, ze jsem ji objevila. Bombasticke slozeni! Krasna pigmentace a vydrz tvarenky cely den. Navic krasne designove baleni, ktere je eko - pecka!

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

• Skladnost
  • Jednoduchá aplikace
  • Zbarvení
  • Šetrný obal k životnímu prostředí
  • Pudrový efekt
  • Nic

Tvářenka od značky ATTITUDE Oceanly je velmi šetrná k životnímu prostředí. Má pudrový efekt nemastí pokožku, lze využít také jako oční stíny. S tyčinkou je snadná manipulace a co se týká obalu je velmi skladná. Domnívám se, že takhle tvářenka vydrží až půl roku.

Ověřený zákazník Testuj.to Žaneta

Doporučuje produkt
  • papírová tuba, co nezajíždí
  • dobrý otěr
  • hezky se zapracuje
  • nevysušuje
  • působí na pleti přirozeně
  • není na pleti téměř pak vidět

Zkušenost mám s tvářenkou práškovou i tekutou.Tuhá varianta byla pro mě velká neznámá. Nanáší se dobře, otěr slušný, vypadá, že bude hodně tmavá, ale jakmile se rozmaže, není téměř na pleti vidět. Barevně vypadá přirozeně, nedělá žádné fleky. A líbí se mi, že pleť nevysušuje, ale hydratuje + přírodní složení a bez plastu.

Ověřený zákazník Testuj.to Hana

• Aplikace jednoduchá
  • Bezplastové balení
  • Vydrž
  • Snadné odlíceni
  • Nenašla jsem

Tahle tvářenka se stala mým oblíbeným produktem. Velmi snadno se nanáší, aplikuje. Pouze pomoci prstu vysunete a nanesete přímo na tvář. Má pekné bezplastové balení, pro mě to bylo velké plus. Pleť byla bez reakce. Odlíčení je bezproblémové. Tvářenka dobře drží po celý den.

Ověřený zákazník Testuj.to Sára

• Jednoduchá aplikace
  • Super odstín
  • Krémová konzistence která není ale na pleti mastná
  • Výdrž
  • Cena

Tvářenka s perfektní složením. Obsahuje 99,6 % přírodních složek. Spoustu barevných odstínů podle vaší pleti. Skvělá krémová konzistence, která ale není na pleti mastná. Zanechává jemný přirozený finish na pleti. Jednoduchá aplikace přímo z tuby na pleť. Bohužel na pleti nevydrží celý den.

Ověřený zákazník Testuj.to Martina

• 99,6 % přírodní složky
  • lehké použití
  • dobrá manipulace s tvářenkou
  • kartonový obal
  • 100% veganské
  • cena

Tuhá krémová tvářenka se velmi dobře nanáší na tváře a velmi dobře se s ní pracuje. Rose má krásnou jemnou barvu a je hydratační. Má více než 99,6 % přírodních složek. Velmi se mi líbí, že tato kosmetika není testována na zvířatech a že je obal z kartonu a ne ze zbytečného plastu.
Cena je sice vyšší, ale jedno balení tvářenky vydrží fakt dlouho, stačí totiž nanést jen malou vrstvu.

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

Přidáno: 21. listopadu 2023

• složení
  • aplikace
  • výdrž
  • hebká pleť
  • přorozený vzhled
  • vysoká cena

Tvářenka má hezký a moderní obal, je na první pohled odlišný od většiny na trhu. Snadno se aplikuje přímo tyčinkou na pleť, lze nalíčit širokou plochu nebo tenkou čárku hranou tyčinky. Pleť je po nalíčení moc hezká, přirozená a hebká na dotek. Vydrží na pleti poměrně dlouho. Pleť mám občas problematickou, ale s touto kosmetikou jsem neměla žádný problém. Je ale dost drahá.

Ověřený zákazník Testuj.to Gabriela

Přidáno: 21. listopadu 2023

• barva
  • jemný přirozený pigment
  • víčko nedrží

Moc příjemná krémová tuhá tvářenka. Má hezky studený odstín růžové, který miluju. Dá se použít i jako multilíčidlo na oči, pusu i tvář. Praktické balení v vytahovacím mechanismem z dolní části. Oceňuji přírodní složení, které nebude dráždit mou citlivou pokožku.

Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25