Nejnovější recenze ze sekce Tvářenky
- došlo v roztříštěném stavu.
Tato tvarenka,této značky mluví sama za sebe!!!.......je to LUXUS,co za to stojí!....odstín "Rose Sable nemá chybu!...děkuji!...Jana
Dlouhá výdrž, na rtech vydrží vpitý celý den, neobtiskuje se. Lze pít i jíst, barva zůstává minim. půl den zcela neměnná. Barvička sice trochu výraznější, ale jsem bledší blondýnka, jinak na 1.
Perfektní, odstín přesný jaký jsem chtěla, štěteček v balení. Trošku hůř se otvírá.
Jemný odstín dobře se nanáší. Nemá ale vlastní štěteček na nanášení.
- Skvělá pigmentace
- Barva pro každého
- Velikost i do kabelky
- Nevysušuje
- Není
Naprosto skvělá tvářenka! Krásná barva, super pigmentovaná. Tak akorát pro mě. Vypadám díky ní svěže, ikdyž jsem unavená. A ta cena? No nekup to! Doporučuju odstín 10 befitting, s klidným svědomím.
perlové kuličky na tvář jsou supper.levná cena a pškná barvička.
- Príma struktura i odstín, pouze pro mne divná vůně
Tvářenka vydrží celý den. Já jsem spokojená.
kvalitní ,krásná barva
Mam odstin ballerina, je to moc heuka tvarenka. Mela jsem z odstinu strach, ale vypada na tvari pekne.
- Hezka barva.
- jemna
Nic
- Hezka barva
Tradiční ověřený produkt, výhoda široký štěteček.
Krásná barva lesních plodů. Používám jako rtěnku a v malinkatém množství jako tvářenku. Multilíčidlo je vysoce pigmentované, stačí opravdu málo a má maxmimální výdrž. Za mě pecka!
Dlouholetá zkusenost
Vyhovuje.
TVÁŘENKA JE MÁLO PIGMENTOVANÁ,COŽ JE VELKÁ VÝHODA:) KRÁSNĚ VONÍ A VYPADÁ PŘIROZENĚ NA PLETI:)
L'Oréal Paris Wake Up & Glow Melon Dollar Baby tvářenka pro všechny typy pleti 03 Watermelon Addict 9 g
TATO TVÁŘENKA ,TAK JAKO OSTATNÍ PRODUKTY TÉTO FIRMY JE SKVĚLÁ, JE MÉNĚ PIGMENTOVANÁ,NICMÉNĚ PRO MĚ A VĚŘÍM ,ŽE PRO VÍCE ZÁKAZNIC JE TO VELKÁ VÝHODA TÍM, ŽE LÍČENÍ NENÍ PŘEHNANÉ, JE JEMNÉ A KRÁSNÉ:)
V PŘÍPADĚ VÝRAZNĚJŠÍHO LÍČENÍ,TŘEBA NA VEČER NENÍ PROBLÉM TVÁŘENKU NAVRSTVIT, PRACUJE SE SNÍ SKVĚLE:)
- Kvalitní, dlouho vydrží