Nejnovější recenze ze sekce Tvářenky
Everyday Minerals minerální tvářenka All Smiles 4,8 g
Přidáno: 22. července 2020
(naposledy upraveno 17. srpna 2020)
Zakoupeno v Krásná Každý Den
- Krásná barva, dobře pigmentovaná a dlouho vydrží, doporučuji.
- Nádherná růž na tvář.
Růž na tvář je luxusní. Jsem velmi spokojena.
- dobré složení barev
- chybí štěteček
L'Oréal Paris Wake Up & Glow Melon Dollar Baby tvářenka pro všechny typy pleti 03 Watermelon Addict 9 g
Zpracování a kvalita produktu super, na mě je ale příliš růžová, tudíž používám jen výjimečně. Opakovaně kupovat nebudu.
Tvářenku jsem vybrala na základě recenzí a jsem maximálně spokojená. Barva mi sedí, připomíná mi Orgasm od Nars. Rozhodně doporučuji.
Tvářenka je růžová, byť je na ní označení Peach, tak barva rozhodně broskvová není...
Tvářenka splnila očekávání. Za ty peníze... :-)
- Dobrá kvalita
Značku Bourjois mám moc ráda, kupuji si tuto tvářenku už mnoho let, je velice kvalitní. Dokonce mně sluší všechny barvy takže už sem jich vyzkoušela víc a teda tato značka je pro mě top a vždy bude.
Čekala jsem lepší kvalitu. Koupila jsem na doporučení z instagramu. Barva pěkná.
- Ta vune a kompaktnost ;)
Velmi prakticke baleni ! Vune a konzistence uzasna ;) Mela jsem ji asi pred patnacti lety naposled a je stale kvalitne ve stejne forme :) Barvicka jako melounek ❣️
Tvářenky od Bourjois používám už řadu let a jsem s nimi spokojená. I když sáhnu po jiném odstínu, zatím se mi nestalo, že bych nebyla spokojená. Takže za mě super zboží.
+ skvěla tvařenka, používam tento typ mnoho let
Velmi pigmentovaná tvářenka. Produktu stačí opravdu málo. Jinak krásná barva !
- Opravdu matuje
velmi příjemná a cenově dobrá záležitost
dost výrazný odstín, na léto proč ne?
super, cena skvělá
super barva a kvalita
Zatim jsem na pleti nezkousela, ale mela jsem ji vyhlidnutou jiz dlouho, byla vecne vyprodana. Opevovana spoustou beauty blogerek. Produkty od lorealu mam obecne rada, z hlediska drogerkove kvality. Dlouho jsem pouzivala make up a pudr stejne rady. U tvarenky me hned zaujalo baleni a letni zdravy odstin, ktery podle me bude sluset kazdemu.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »